Scroll to top

Rýchle odkúpenie vašej nehnuteľnosti je niekedy najlepším riešením!

Business | Eugen Kovács - 8. júna 2020

Rýchle odkúpenie vašej nehnuteľnosti je niekedy najlepším riešením!

Predaj nehnuteľností patrí medzi najnáročnejšie obchodné transakcie na trhu. Vysoké sumy, komplikované formálne a právne činnosti a čas potrebný na nájdenie kupujúceho – tomu všetkému čelí predávajúci. Ale s nami to môže byť oveľa jednoduchšie. A rýchlejšie! Vďaka našej agentúre môžete mať peniaze z predaja vašej nehnuteľností už do 72 hodín na vašom účte.

Nákup nehnuteľností bez ohľadu na právne postavenie
Potrebujete rýchlo predať svoj majetok za dobrú cenu? Máte problém s bankou alebo exekútorom, ktorý hrozí, že sa prihlási? Alebo sa možno sťahujete za novou prácou či odchádzate z krajiny a potrebujete rýchlu hotovosť? Vykupujeme nehnuteľnosti rôzneho druhu, od domov a bytov, až po pozemky a priestory na komerčné účely. Nezáleží na tom, či sú priestory zadĺžené, majú neurčité právne postavenie alebo sú viazané hypotékou. Obráťte sa na nás, postaráme sa o všetko potrebné!

Transparentný proces a rýchla hotovosť
Často sa stáva, že vaše prostriedky sú zmrazené v majetku, ktorý nemôžete rýchlo predať. Ak vás zastihne nečakaná životná situácia a vy nemáte čas riešiť predaj nehnuteľnosti, nemáte potrebné skúsenosti a odborné znalosti o realitnom trhu, mali by ste sa obrátiť na profesionálov a staviť na rýchly výkup nehnuteľnosti. Týmto spôsobom si môžete byť istí, že svoj majetok predáte rýchlo a za atraktívnu cenu. Namiesto neustáleho čakania na zákazníkov a nekonečného zverejňovania ponúk typu „predám dom“, rýchlo kontaktujte našu agentúru, vďaka ktorej môžete ľahko získať hotovosť.

Fungujeme podľa osvedčenej schémy, ktorá zaručuje okamžitý predaj a nulové problémy. Postaráme sa o všetky právne formality, zabezpečíme návštevu u notára a urobíme cenovú ponuku zdarma. Realizujeme rýchly a bezproblémový výkup domov, bytov a iných nehnuteľností!

Výkup domov
Chcete sa zbaviť dlhov a predať svoj dom? Nič jednoduchšie ako kontaktovanie našej agentúry neexistuje! Na odovzdanie domu –  na predaj nám, jednoducho poskytnete niekoľko dokumentov, napríklad list vlastníctva, fotografie, výpis z katastra nehnuteľností a iné dokumenty a my sa postaráme o všetko ostatné. Následne pre vás spravíme cenovú ponuku, a vy sa môžete tešiť na vaše peniaze.

Výkup bytov
Pokiaľ ide o kúpu bytov, hľadanie seriózneho kupca nie je len otázkou týždňov, ale aj mesiacov. Preto, ak máte záujem o riešenie, ktoré kombinuje atraktívnu cenu a minimálne formality, navrhujeme vám výkup vášho bytu za výhodných podmienok. Ponúkame nielen rýchly výkup bytov, ale aj domov, pozemkov a komerčných priestorov. Stačí nás len kontaktovať a na začiatku pre vás urobíme cenovú ponuku zdarma, potom za prítomnosti notára vypracujeme zmluvu a nakoniec sa uistíme, že peniaze sú na vašom účte.

Výkup pozemkov
Okrem odkúpenia bytov, domov a komerčných priestorov ponúkame aj výkup pozemkov. Naše služby sú adresované jednotlivým klientom aj spoločnostiam. Naša ponuka je skvelý spôsob, ako rýchlo získať späť peniaze a zbaviť sa problémov. Keď zákazník požiada o využitie našich služieb, urobíme pre neho všetko pre to, aby bol maximálne spokojný.

Súvisiace články